Smilene piger til høstfesten.
Osted Bylaugs høstfest blev afholdt fredag d. 12. september i Kulturhuset og 44 medlemmer mødte op og havde en festlig aften.
Vi spiste Pierres festmenu der bestod af grillet oksekød, gode salater og kartofler, desserten var hjemmelavet æblekage.
Bjarne Lundager Jensen, der er direktør i Efterskoleforeningen, stod for høstalen og han benyttede sig af at fortælle om sig selv, og han fortalte også om hvilke initiativer han ville gøre for at efterskolerne skal være mere markant i de lokale områder. Bjarne fik stor opmærksomhed og han fik flere spørgsmål efter talen.
Til underholdning have vi aftalt med Rebekka Thornbech og hendes søstre. De er kendt for sangen ”Your lies” der blev nummer 2 ved den danske grand prix. Desuden er Rebekka, Emma og Hanna opvokset i Osted og det er vi naturligvis stolte af. Pigerne er ikke blot gode sangere og musikere, og desuden er de også søde og smilende, derfor høstede de et stort bifald da de sluttede deres række af sange med deres kendte grand prix sang.
Bylauget sang selv er række af vores kendte sommer og høstsange, til det fik vi hjælp fra Anne Birgitte Larsen ved klaveret.
Aften sluttede med et lotteri, Osteds forretninger havde bidraget med gevinster til lotteriet og det havde vi stor morskab med.
Osted Bylaug | CVR: 33 39 97 31