Høstfest.2017
Der var mødt 50 medlemmer op for at fejre at høsten 2017 er afsluttet. Oldermanden Hans Larsen bemærkede ved velkomsten, at der ikke er så mange der er direkte deltager i høsten og dermed mærker tærskestøvet i halsen, men nogle af os kan godt huske hvordan det var.
Høstfesten forgik den 15.september i Osted kulturhus hvor vi fik en dejlig middag, der var fint tilrettelagt af Pierre fra Osted hallen.

Aftenenes høsttaler var Hans Olsen fra Osted. Han fortalte om tiden fra han, som ung med familie på fire flyttede til Osted i 1975.
Han var i mange år økonomidirektør i Hvidovre kommune og hans kone Anne var lærer og ansat i Greve kommune.
Hans fortalte således: ”Vi kom hurtigt i kontakt med Osted Idrætsforening, jeg blev kuppet til formandsposten i håndbold afdelingen og jeg spillede også fodbold. Snart var vi alle fire engageret i mange aspekter af idrætsforeningen. Jeg har altid følt at socialdemokratiet er mit parti og for dem blev jeg valgt ind i Lejre kommunalbestyrelse.
Det var en spændende periode og i en stor del af den tid var jeg formand for ejendomsudvalget i den gamle Lejre kommune. Nu flytter jeg til Roskilde og forventer at blive der resten af min tid”.

Høstfesten fortsatte med underholdning af barbershop gruppen ”Far til 3”. Det var 4 dygtige musikere der sang til stor glæde for medlemmerne. De blev belønnet af forsamlingen med store klapsavler.

Aften sluttede med amerikansk lotteri, hvor gevinsterne var sponsorgaver fra byens handlende. Det var en dejlig og festlig aften.
Osted Bylaug | CVR: 33 39 97 31