Det var en forrygende sommerfest vi havde i Bylauget i år. Aldrig har vi oplevet noget lignende.
Det helt perfekte sommervejr hele aftenen, og jeg tror at fremmødet var hen mod 200 mennesker.
Sommervejret var med os og vi havde forberedt os godt. Hans, Christel og Inge Cecilie.
Karl og Mogens passede grillen. Christel, Kirsten, Kirsten og Inge Cecilie styrede salget af øl, vand og vin, pølser, kartoffelsalat, kage og kaffe.
Hans Larsen var allround mand, bød velkommen og havde det store overblik.
På slaget 18:00 var der kø ved salgsboderne lige til 19:15. Derefter en lille pause, og så startede det igen.
Med det pres der var på salget, løb vi hurtigt tør for varer, vi havde jo købt ind efter listen fra sidste år. Tre gange måtte vi sende en mand efter flere pølser. Vi købte alle købmandens og Brugsens grillpølser og til sidst måtte Mogens tage i Netto og købe endnu flere. Vi måtte afsted efter mere pølsebrød, øl og sodavand, kartoffelsalat, sennep og ketchup, men kaffe og kage havde vi nok af.

Harmoniorkesteret fra Svogerslev var et rigtig godt valg, de spillede kendte melodier og spillede til fællessang. Dirigenten Jørn Pedersen fortalte, at i morgen skulle de til årsmødet i Slesvig, der skulle de spille en tysk march og den fik vi som ekstra nummer.

Der var 8 motorcykler og cyklister mødt frem. Frede Andersen formanden fortalte om cyklerne, deres oprindelse, størrelse og meget mere. Vi tror at motorcykelisterne godt kunne lide at være med i "varmen". Der var mange der gik hen for at spørge til motorcyklerne og beundre de store maskiner. 

Der var mennesker alle steder og alle så ud til at nyde det og gik rundt og snakkede med hinanden. 

Altså alt i alt en yderst dejlig dag.

Osted Bylaug | CVR: 33 39 97 31